Bitcoin $68,194.00 2.02%
Ethereum $2,638.65 0.29%
BNB $599.05 0.92%
Solana $156.47 0.48%
XRP $0.55 1.24%
Dogecoin $0.13 9.76%
Toncoin $5.30 0.85%
TRON $0.16 1.01%
Cardano $0.36 -1.51%
Avalanche $28.09 -3.75%
Shiba Inu $0.0000188 3.00%

L2scan и мрежата B² ще си партнират при изследването на блоковете на биткойн решенията от втори слой

Биткойн

Известната платформа за изследване на блоковете на решенията от втори слой L2scan обяви стратегическото си партньорство с мрежата B², която е над 50 пъти по-евтина и 300 пъти по-бърза от мрежата на биткойн. Това партньорство е голяма стъпка напред, тъй като L2scan за пръв път става изследовател на блокове на мрежата B². Блок изследователят е оборудван с изкуствен интелект от L2scan като по този начин предоставя на потребителите обобщена информация и опции за заявки чрез чат.

Изследването посредством технология с изкуствен интелект е ключова функционалност на L2scan, която е възможна благодарение на изкуствения интелект. Това улеснява потребителите при изследването на информацията и навигирането в платформата. L2scan поддържа среда, която се базира на общност, при която потребителския интерфейс е опростен, а инструментите за разработка са засилени, за да се подобри сътрудничеството.

Проектът е прозрачен и отворен, като потребителите имат достъп до кодовата база на платформата, защото системата е с отворен код. L2scan е персонализиран, с което се позволява на потребителите да настройват взаимодействието си със системата според своите предпочитания.

Системата за класиране, базирана на портфейл с адрес, е още една функционалност на L2scan, която предоставя информация за това по какъв начин са си взаимодействали адресите от даден потребителски портфейл. Платформата позволява на потребителите да проследяват адресите на портфейла и цялостната тенденция в мрежата. Данните се актуализират в реално време, което означава, че класациите се обновяват редовно.

В сферата на децентрализираните приложения, доверието и надеждността са от решаващо значение. L2scan се стреми да промени тази динамика, като въвежда потвърдени списъци и данни в реално време. Проектите, представени на L2scan, се регистрират от собствениците им.

Освен това данните на децентрализираните приложения се потвърждават в момента на публикуването, за да се предотвратят измами. Данните и класациите в L2scan се генерират от умните договори (smart contracts) на децентрализираните приложения директно върху блокчейна. L2scan заедно с B² Network, се стремят да стимулират иновациите и развитието в областта на блокчейн технологиите.

Партньорството е насочено към гарантиране на безопасното и насочено изследване на мрежите от втори слой в B² Network. Разширените функционалности, ясните процеси и надеждните данни от L2scan, в сътрудничество с B² Network, ще улеснят и направят по-сигурна навигацията в решенията от втори слой от екосистемата на биткойн.

An unhandled error has occurred. Reload 🗙